Vi ved alle sammen, at det er godt at spise frugt, hvis vi vil tabe os eller holde vægten. Det er bare ikke os alle sammen, der er særlig gode til at få det gjort. Som leder ved man også, at ens medarbejdere bliver mere effektive, når de er mætte i løbet af dagen, og at de har færre sygedage, når de lever sundt. Man kan hjælpe sine ansatte til at leve sundt og holde sig mæt ved at investere i en frugtkurv til dem. Det kan for eksempel være fra firmaet Frugtkurven.dk.

Hvorfor er frugt sundt?

Frugt indeholder mange vitaminer, som vi som mennesker har brug for. Det er for eksempel c-vitamin. Hvis man ikke får nok vitaminer, kan man blive sløv og træt. Det vil komme til udtryk i ens arbejdsindsats.

Frugter indeholder derudover fibre, der er med til at holde en mæt, og holde ens blodsukkerniveau stabilt. Man arbejder bedre, når man er mæt og har et stabilt blodsukker. Vi ved alle, hvor pirrelig folk kan være, når de er på slankekur. Det er ofte, fordi de er sultne, og deres blodsukkerniveau er lavt. En frugtkurv dermed være med til at holde de værste konflikter fra døren på arbejdspladsen.

Er al frugt sund?

Al frugt er ikke lige sund. Hvis man gerne vil tabe sig, er der nogle typer af frugt, der er bedre at spise end andre. Det er for eksempel æbler og pærer. De påvirker ikke ens blodsukker så meget og er med til at give en en mæthedsfornemmelse.

Frugter som mango og ananas indeholder meget frugtsukker. Det giver store svingninger i ens blodsukker og kan gøre, at man hurtigt bliver sulten igen. Hvis man gerne vil tabe sig, bør man derfor ikke spise så mange af dem.

Firmafrugtkurve fra frugtkurven.dk indeholder netop æbler og pærer blandt flere andre frugter. Hvis dine medarbejdere gerne vil holde den slanke linie, kan de derfor også spise af frugtkurven.

Frugtkurve til små og store virksomheder

Nu sidder du måske og tænker: “Jamen, vi får aldrig spist så meget frugt. Vi er bare en lille virksomhed.” Hos frugtkurven.dk og de fleste andre firmaer, der sælger firmafrugt, kan man købe frugtkurve i forskellige størrelser. Hos frugtkurven.dk har de frugtkurve i størrelserne mini, lille, mellem og stor. I mini kurven er der 20 stykker frugt, hvilket passer med, at fire medarbejdere kan spise et stykke frugt om dagen i fem dage. I den store kurv er der 60 stykker frugt, der er dermed til mange flere.

About The Author

Related Posts