Med den helt rigtige slags afspærringsstander kan du øge trygheden og overblikket på dit teater, spillested eller et helt tredje sted, hvor du har behov for at kunne omdirigere eller guide folk på sikker vis. Afspærringsstandere ses ofte i lufthavne, ved indgange til koncertsteder eller på museer. Hos Sunstill kan du finde flere forskellige typer afspærringsstandere, og der er med garanti en robust og holdbar afspærringsstander i vores sortiment, der opfylder dine behov.

Skab ro og overblik

Du kan skabe god køkultur ved at anvende afspærringsstandere. Dette er medvirkende til at give dine besøgende en rolig og tryg start på den oplevelse, de skal til at have. Afspærringsstandere er også en enorm effektiv måde at regulere, hvor mange personer, der går ind og ud af et lokale. Alt dette er med til at bidrage til et mere overskueligt og positivt miljø for både dine ansatte men også besøgende.

Informer dine besøgende

Det er ikke altid muligt at have personale stående ved afspærringsstanderne til at udgive information. Derfor kan du med fordel investere i standerskilte, hvor du kan sætte et skilt i, der forklarer det, dine besøgende er mest tilbøjelige til at spørge om i situationen. Du kan blandt andet skilte, hvornår der bliver åbnet op for afspærringen, hvor mange personer, der er tilladt i lokalet eller noget tredje. At informere dine besøgende bidrager yderligere til et roligt miljø.

Udstyr der holder

Hos Sunstill sælger vi tilbehør og reservedele til scener, som vi har solgt for over 40 år siden. Det vidner om, at når du investerer i produkter fra Sunstill, så får du kvalitet ind ad døren. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på afspærringsstandere, der opfylder alle dine krav.

About The Author