Knæleddet bliver hele tiden udsat for vrid, stød og slag. Derfor er det også kroppens største og mest udsatte område for skader. Der findes mange forskellige typer af knæskader eller årsager til knæsmerter. Uanset hvad du døjer med, kan en knæstøtte aflaste og støtte dit knæled.

Opnå funktionel støtte

Hvis du har en knæskade, har fået en knæoperation eller har slidgigt i knæet, kan fysisk aktivitet være en kæmpe udfordring. Med den rigtige knæstøtte kan du minimere dine knæsmerter ved at stabilisere knæet. Det giver dig samtidig også mulighed for at få din naturlige bevægelighed tilbage og komme i gang med din genoptræning eller fysiske aktivitet.

Undgå at føle dig begrænset

Knæskader rammer ikke kun seriøse sportsfolk, der dyrker meget motion dagligt. Det kan ramme alle, som på den ene eller anden måde overbelaster sit knæ. Det kan fx være, at du har fået en knæskade ved gentagende bevægelser i forbindelse med dit arbejde. Her kan en knæstøtte hjælpe med at reducere overbelastningsskader. Knæstøtter har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til både forebyggelse, behandling og smertereducering. Hvis du døjer med smerter, men fortsat ønsker at være fysisk aktiv, kan en knæstøtte gøre underværker for dig.

Knæstøtte til slidgigt

Da gigt er en af de mest udbredte kroniske lidelser i Danmark, har mange brug for produkter, som kan hjælpe med at reducere smerterne. Ved slidgigt i knæet vælger mange at benytte sig af en knæstøtte, da det er klinisk bevist, at det er effektivt. Du har mulighed for at få knæbandager af yderst høj kvalitet, som er med til at genoprette din bevægelighed og øge blodcirkulationen. Det reducerer dermed både smerter og hævelse i knæet.

About The Author