Health-on.dk har siden 2011 været salgsservice for de kunder i Skandinavien, der ønsker at opleve fordelene ved sunde og naturlige helseprodukter inden for pleje, velvære, motion og helse. I kataloget i deres webshop finder du gode tilbud på grønne løsninger til dine skavanker, og et farverigt udvalg af selvforkælelse til krop og sjæl. Tag et kig og find inspiration til nye måder at tage vare på dit personlige velvære på.

Sund hud uden tilsætningsstoffer

Der er mange fordele ved at købe dine plejeprodukter i en helsebutik fremfor hos din almindelige forhandler. Fokusset for hele produktudvalget i Health-on.dk er det skånsomme, grønne produkt, som – uden at gå på kompromis med den helsende effekt – tager hånd om miljøet. Det betyder, at du kan føle dig i trygge hænder, hvis du gerne vil undgå plejeprodukter med parabener, tilsætningsstoffer og parfume. Plejeprodukterne egner sig derfor særligt til børn og andre med sårbar hud, men er grundlæggende det sundeste valg for alle hudtyper. I kataloget finder du udvalget af abrikoskerneolie, aloe vera creme, E-vitamin salve, morgenfruecreme og meget mere af cremer, salver, gel og tilbehør.

Helseprodukter til personligt velvære

Leder du efter sunde produkter til at styrke kroppens immunforsvar og generelle velvære, finder du i webshoppen en hel kategori dedikeret til sundhed og helseprodukter. Her kan du finde inspiration til selvforkælelse gennem kosttilskud og naturlægemidler, ligesom du finder spændende muligheder inden for lysterapi, korrigering af dit inde- og udeklima, samt sundhedsmadrasser. Når du tager varer på alle de forhold, du færdes i dagligt, vil det gå op i en højere enhed og skabe et større grundlæggende velvære i hverdagen. Bl.a. kan luftrensere, duftlys, wake-up lamper og vitaminpiller være med til at skabe en behagelig atmosfære, både udenfor og indeni kroppen.

Gode råd til naturlig livsstil

Har du spørgsmål til, hvordan du kan få det meste ud af fordelene ved helseprodukter, kan du altid kontakte personalet hos Health-on.dk for gode råd og vejledning.

 

About The Author

Related Posts