Er du ægte hiker, så ved du også, hvor vigtigt det er med det rigtige udstyr. Man må aldrig gå ned på udstyr, når man er ude i naturen. Udstyr gør en stor forskel for at få den rigtige gode oplevelse.

Hikeshop.dk finder du alt, hvad du skal bruge af udstyr til dine hiketure. Webshoppen er generelt et sted, hvor du kan få gode råd, inspiration og kan læse spændende artikler om livet som hiker. Shoppen er et overflødighedshorn af udstyr fra de bedste leverandører på markedet. Her finder du telte fra Jack Wolfskin til alle behov. Dette er blandt andet modellen Yellowstone til tre personer. Et kuppeltelt med 360 graders ventilation, der sikrer optimal luftcirkulation, der kan reguleres på kolde og blæsende dage. Fra producenten Wechsel kan du blandt andet få modellen Pathfinder, der er en geodætisk konstruktion med god plads i kabinen og rummelig apsis til bagage. Af soveposer kan du finde, hvad du skal bruge til alle behov. Både en dejlig varm og let dunsovepose eller en funktionel sovepose med microfiber. Et eksempel er en Nordisk Canute sovepose i mumie form, der tilpasser sig kroppen og samtidig giver plads til bevægelse. En anden mulighed er Yeti fever zero 15, der er blandt de letteste soveposer i verden og på trods af det tykke kvalitets dunfyld er ultra kompakt og meget åndbar.

Rygsækken er et andet ekstremt element, når du hiker. Hikeshop.dk kan tilbyde store og små rygsække, til mænd, til kvinder og til høje og lave. Rygsækkene er super lette, ergonomiske og med masser af indstillingsmuligheder og funktioner. Hikeshop.dk fører rygsække fra blandt andet Jack Wolfskin, Camelbak og Lowe. Men du kan via Hikeshop.dk også finde et stort udvalg af alt ekstra udstyr, liggeunderlag, alt til madlavning i det fri og et enormt udvalg af det vigtige specielle tøj, du skal bruge, når du hiker. Dette omfatter både jakker, midlayer, bukser, undertøj, strømper, støvler og alt andet du har brug for. Hikeshop.dk er løsning, når du skal finde hikerudstyr.

About The Author

Related Posts