Facaden på dit hjem eller din virksomhed er dit ansigt ud af til. Derfor er det naturligt vigtigt, at dette fremstår pænt og velplejet. Taget, facaden og fliserne omkring gør sig bedst, når de er rene og pæne. 

Trænger dit hus til en kærlig hånd? Så er det oplagt at henvende dig til Flot-Facade. Her er de eksperter i at give taget, facaden eller fliserne en kærlig hånd. Flot-Facade tilbyder renoveringsopgaver til både private husejere, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger. Virksomheden råder over et team af erfarne håndværkere og tagmalere, hvilket er din garanti for et stykke solidt, jysk håndværk, som får kvalitet og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Flotfacade.dk kan du læse at Flot-Facade tilbyder algebehandling, tagmaling, fliserens, facadeløsninger, tagmembran, ejendomsservice og også solcellevask. Desuden kan hjælpes med pleje og vedligehold af grønne områder

En algebehandling løfter både husets udseende, men forlænger også tagets og facadens levetid med flere år. At få udført en tagmaling får taget til se ud som nyt og forlænger også tagets levetid. Men fliserens tilfører du din terrasse og indkørsel nyt liv. Denne foretages dog skånsomt med tanke på miljøet, men fjerner alt indgroet snavs og organisk belægning som alger, mos og flisepest. Får du foretaget en facaderenovering, der udelukket udføres med miljøgodkendte renseudstyr og skånsomme produkter, så sikrer du at førstegangsindtrykket af dit hus bliver klart forbedret. Hos Flot-Facade kan du også få en flydende tagmenbran som et alternativ til investering i nyt tagpap. Desuden kan du du udlicitere drift og vedligeholdelse af bygninger, udendørs arealer og grønne område til Flot-Facade, der leverer full-service vedligeholdelsesløsninger. 

Du er altid velkommen til at kontakte Flot-Facade. Hos virksomheden er alle kunder lige vigtige og uanset udfordringen er du sikret kompetent personlig rådgivning. Flot-Facade lever af tilfredse kunder, og går aldrig på kompromis med slutresultatet, aftaler og økonomi.

About The Author

Related Posts