Hvordan og af hvem du lære at køre bil er utroligt vigtigt. At vælge køreskole og kørelærer er derfor en tillidssag. Det er naturligvis vigtigt, at der er kemi mellem dig og kørelæren, så risikoen for misforståelser formindskes.

Når du vælger kørelærer skal du naturligvis sørge for at være godt orienteret om både undervisningens indhold, tilrettelæggelse og pris. inden du begynder at tage kørekortet. Det kan nemlig blive dyrt at købe billigt. Som minimum skal du orientere dig om, at kørelæreren tilrettelægger undervisningen efter den godkendte undervisningsplan, at der er nøje sammenhæng mellem køreskolens teori- og praktikundervisning, at du kan starte på et hold, hvor alle elever er på samme niveau, og at teoriundervisning er baseret på fremvisning af billeder og video, så du får træning i at vurdere billeder af forskellige færdselssituationer. Men også at dine første kørelektioner foregår på en lukket øvelsesplads, at køreundervisningen også omfatter oplæring i kørsel på motorvej, motortrafikvej og mørkekørsel samt at du gennemfører den krævende undervisning i køreteknik på et af Rigspolitiets godkendte køreteknisk anlæg.

Kun hvis disse krav opfyldes bør du overveje at indgå aftale med køreskolen. Er det en køreskole Århus du søger, så er det oplagt at overveje at benytte Køreskolen 5 Gear. Her opfylder de alle de beskrevne krav, og her er det generelt nemt, billigt og hurtigt at tage et kørekort. 5 gear har afdelinger i Aarhus, Rønde og Ebeltoft. Køreskolen har som ambition at være den foretrukne i Aarhus, og dette forsøger de at leve op til ved at tilbyde en uddannelse af den højeste kvalitet. Og dette skal samtidig være til den lavest mulige pris. Hos 5 Gear gives nemlig mulighed for, at du kan komme på fire hjul, selvom du er ung, og har et lavt budget. På 5 Gear anvendes kun top professionelle kørerlærere, og der rådes over yderst moderne og nye biler, som garanterer en behagelig og tryg oplevelse, så du skal blot fokusere mest muligt på trafikken og vejene. Naturligvis sørger 5 Gear altid for at overholde varigheden samt mængden af de lektioner, som Færdselsloven foreskriver. Alt undervisning foregår mundtlig, hvilket vil sige, at der ikke er PC-undervisning. Undervisningen i kørsel foregår både i og uden for Aarhus, hvilket klæder dig ordentlig på til prøven. Og bilerne hos 5 Gear har stor sikkerhed, er velegnet til både bykørsel samt kørsel på landet og har stor sikkerhed, så du hurtigt føler dit tryg.

Hos 5 Gear sørger de for at give de bedst mulige forudsætninger inden du skal ud på vejene. Og dette uden at dit budget behøver at blive sprængt.

About The Author

Related Posts