En altan er en perfekt tilføjelse til enhver lejlighed, men det er ikke sådan lige til, når du vil have en installeret. Det er et omfattende projekt, som skal gøres ordentligt, og som i visse tilfælde afhænger af din boligforening.

Vi giver dig her indsigt i, hvad du skal huske på, når du vil have bygget altan.

Bor du til leje, eller har du købt?

Det er nemlig afgørende, når du skal have søsat projekt altan. Hvis du bor i en lejeforening, har du nemlig ikke meget at skulle have sagt, hvis du er den eneste, der vil have en altan. Det er helt op til foreningen, og det eneste, du som lejer kan gøre, er at lægge pres på beslutningstagerne i fællesskab med dine naboer.

Uanset hvad skal du altid bruge professionelle til at bygge din altan. Andet kan få fatale konsekvenser.

Sådan bygges altanen bedst

Hvis du har fået godkendelse til at bygge altan, eller hvis du gerne vil anlægge en altan på din egen bolig, skal du nu tænke på det sjove: Hvordan din altan skal se ud. Der er mange forskellige muligheder for designs, men det gælder også om at tænke praktisk.

Vi ønsker alle sammen at få den pæneste altan muligt, men det vigtigste element, når vi bygger altan, er afskærmning. Når vi er oppe i højderne, er der mere vind end normalt, og det kan være problematisk at glemme ved altanbyggeri.

Med glasafskærmning kan du sikre dig, at du ikke bliver forstyrret, mens du nyder koldskål med kammerjunker på din nye altan. Det er samtidig æstetisk pænt, da du har mulighed for at kigge igennem i stedet for at kigge på store tunge plader, der ikke er gennemsigtige.

About The Author

Related Posts