Hos More-horse.dk har vi et stort sortiment af nødvendigt udstyr til hest og rytter. I hverdagen og til ridestævner er det vigtigt, at både hest og rytter har det kvalitetsudstyr, som gør rideturen komfortabel og sikker. Vi fører desuden en række produkter, som bruges til at give din hest den rette pleje i stalden. Desuden finder du plejeprodukter til vedligeholdelse af rideudstyr som eksempelvis sadler. More-horse.dk har mange gode tilbud, og du optjener point, hver gang du handler hos os.

Flot og sikkerhedsgodkendt ridetøj

More-horse.dk forhandler ridetøj i kendte kvalitetsmærker. Hvis du f.eks. leder efter en ny ridehjelm, kan du være sikker på, at den er sikkerhedsgodkendt. Ridestøvler, jakker og bukser fås i mange forskellige farver og størrelser, og passer til forskellige årstider. Dermed kan du ride inde eller ude året rundt uanset vejret. Tøjet er slidstærkt og behageligt at have på og kan anvendes både til daglig brug eller når du skal være iklædt ekstra flot tøj til ridestævnet. I vores webshop finder du gode tilbud på f.eks. flotte ridejakker i mærkerne EURO-STAR og HKM. Du kan også få slidstærke kvalitetsridebukser i mærkerne Waldhausen, Cavallo, Kingsland og Pikeur, samt bluser i mærket Cristina Sport.

Plejeprodukter og udstyr til din hest

Det er nødvendigt at have gode plejeprodukter og det rigtige udstyr, når du har en hest. Vi fører et bredt udvalg af eksempelvis strigler, plejeprodukter til man og hale, hovpleje og tilskudsfoder, så du kan give din hest den optimale omsorg og pleje. I vores webshop finder du desuden lækkert kvalitetsudstyr som f.eks. sadler, bid, trenser, longer, gjorde, ridepiske m.m., som anvendes i det daglige, når du rider på din hest, eller til ridestævner. I sortimentet har vi også saltsten og legetøj til din hest.

Optjen point når du handler hos os

Fordelene ved at handle hos More-horse.dk er, at du får kvalitetsudstyr til favorable priser, samtidig med at du optjener point, hver gang du handler hos os. Vi har en unik kundeklub, hvor du optjener 15 point, hver gang du handler for 100 kr. Det gælder dog ikke, hvis varen i forvejen er nedsat. Pointene kan indløses i pointshoppen.

About The Author

Related Posts