Lad børnene slippe kreativiteten løs med hobbyartikler til mange timers sjov og underholdning. Gavlhuset.dk forhandler masser af hobbyartikler til børn og unge, som stimulerer deres fantasi og udvikler deres kreative evner. I vores store sortiment kan I vælge mellem mange spændende produkter, som børnene kan sysle med indendørs, hvad enten de har lyst til at tegne, male, klippe-klistre, lave perleplader, fremstille deres egne smykker eller dekorere papmaché-figurer.

Mal og dekorer sjove papmaché-figurer

Vælg mellem mange spændende, håndlavede papmaché-figurer som eksempelvis elefant, dinosaurus, hund, hest, bjørn eller engel. Papmaché-figurerne er sjove at male og dekorere i forskellige farver. Børnene kan anvende Silk Clay eller Form Clay, som er nemt at arbejde med. Silk Clay er en modelleringsmasse, som tørrer ved stuetemperatur og har en skumagtig overflade. Den klistrer ikke og smitter ikke af, hvilket er en fordel, når børnene sidder og arbejder med det. Form Clay er en modelleringsmasse med små perler af flamingo, som er dekorativ og nem for børn at bruge.

Populære perler i strålende farver

Perler er altid populært – især hos pigerne, som kan sidde og lave perleplader i timevis.Vi har et stort udvalg af de kendte HAMA-perler, perleplader og inspirationshæfter i vores sortiment. Børnene kan vælge mellem mere end 50 forskellige midi-perler i flotte, strålende farver, som de kan lave fantasifulde kreationer ud af. Når børn laver perleplader, udvikler de både fantasien og finmotorikken, og HAMA-produkterne er et pædagogisk, lærerigt legetøj, som giver børnene kreative udfordringer helt ned til 3 års alderen. Her er til mange timers sjov og eksperimenterende leg.

Lav personlige smykker med Cernit

Er børnene interesserede i at lave deres egne smykker, så er Cernit modelmasse rigtig god at anvende. Her får børnene mulighed for selv at designe personlige smykker i forskellige former og farver. De kan eksempelvis lave smukke eller fantasifulde øreringe, fingerringe, vedhæng til halskæder, hårpynt eller brocher. Cernit er et formstabilt materiale, som ikke flyder ud og er nemt at arbejde med i hånden. Modellerne skal bages 15-30 minutter i ovnen, og derefter kan børnene male, lakere eller slibe smykkerne.

Udfold kreativiteten med Posca-tuscher

Kan børnene lide at tegne og male, så er Posca-tuscherne helt perfekte, for de kan anvendes til stort set alle materialer. Posca-tuscherne kan bruges til at tegne på papir eller pap, tøj og sko, keramik og glas. Anvender man Posca-tuscherne på keramik og glas, skal man dog være opmærksom på, at det ikke tåler at blive vasket, for så går farven af. Med Posca-tuscherne kan børnenes fantasi få frit løb, og de kan udtrykke sig på nye, sjove måder.

Kæmpe sortiment i erfaren hobbybutik

Gavlhuset har 28 års erfaring med at sælge hobbyartikler til voksne og børn, og den fysiske butik er over 500 m2 stor og dermed en af landets største hobbybutikker. En del af vores salg foregår via vores webshop, og her kan du døgnet rundt bestille varer og få dem tilsendt uanset, hvor i landet, du bor. Vi tilbyder gratis fragt ved køb af varer over 750 kr., og vores kundeservice sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Gå selv på opdagelse i vores webshop og se det store udvalg af hobbyartikler til børn og unge.

About The Author

Related Posts