Selvom sommeren nu er i fuld gang, er det ikke for sent at komme i gang i haven. Hvis man gerne vil have en fin sommerhave med nogle flere blomster og planter er der stadig tid til det. Hvis du ikke har mod på at bruge en hel weekend på at grave bede, kan du med fordel investere i nogle højbede. Det er bede, der kan sættes oven på både græs og fliser. Det gør derfor haveanlæggelsen væsentligt nemmere. 

Der findes mange forhandlere af højbede. En af dem er lyngeshop.dk, der har et bredt udvalg af højbede. Hos dem kan man bestille på nettet. Man kan derfor hurtigt have sine højbede klar til sommerferien starter. Højbedene kommer i flere forskellige størrelser og former. Det er muligt at sætte to højbede oven på hinanden.

Med eller uden sneglekant

Sommeren er også sæson for snegle. Hvis det er frugt som jordbær, man har planer om at plante i sine højbede, kan det være en god ide at få højbede med sneglekant. Det er en skråmetalkant øverst på bedet, som sneglen ikke kan komme over. Det gør derfor, at man kan holde sine bede fri for snegle. I nogle områder er man meget plaget af snegle. Særligt dræbersnegle kan være svære at komme af med. Det kan derfor være en god ide at købe højbede med sneglekant. 

Få lavet et drivhus i sommerferien

Hvis ens sommerprojekt er at få styr på haven, kan man udover højbede for eksempel også få lavet et drivhus. Der er gode muligheder for at købe et drivhus brugt. På lyngeshop.dk kan man købe hylder til drivhuset. Man kan dermed hurtigt komme i gang med at plante krydderurter og grøntsager og få dem organiseret på hylderne. Det er ikke et projekt, der behøver at tage hele ens sommer. Så kan man nyde det, man har sået senere på sommeren og i løbet af efteråret.

 

About The Author

Related Posts