Hvis du driver en café, restaurant eller anden form for beværtning, er det vigtigt, at dine gæster kan nyde sommerens varme uden at sidde og smelte i solens stråler. Og det er heller ikke nødvendigvis godt for deres frokost, at den bliver varmet op. For at dine kunder kan gå i ly for solen, bør du overveje at stille parasoller til rådighed. De er nemlig yderst praktiske og håndterbare, og der findes én til enhver smag.

Hos firmaet Zederkof.dk kan du ovenikøbet købe reklameparasoller, så du kan få påtrykt dit firmalogo, tekst eller andet. Nedenstående er en hurtigt guide til de forskellige slags parasoller.

Hvad skal du vælge

Valget af parasol kommer meget an på din personlige smag og behag. De findes både i træ og aluminium. Og i et væld af forskellige farver. Hvis du driver et spisested, bør du gøre dig nogle overvejelser om, hvilken slags parasol der passer bedst til dine behov, dit prisleje og stedets æstetik.

ParaQueen kæmpeparasoller er nemme at betjene, og du kan sammensætte flere ved hjælp af et tagrendesystem. Desuden er parasoldugene særligt modstandsdygtige over for vind og vejr. Så slipper du for at skulle bekymre dig om det lunefylde danske sommervejr.

ParaFix parasollerne findes i flere varianter. De er meget brugbare til alle slags barer, restauranter osv. Selve dugen er lavet af slidstærkt polyester, der er afvisende over for snavs og vand. Desuden giver den en god UV-beskyttelse, fordi den har en solbeskyttelsesfaktor på 80.

Er du mere på udkig efter en parasol i mere naturlige materialer, kan du vælge en, hvor stangen er lavet i eksempelvis egetræ. Det kan se lidt mere eksklusivt ud.

Cityparasoller er firkantede og kan uden besvær sættes sammen med andre parasoller. Så får du nemt dækket et større areal og giver udendørsområdet et gennemført og elegant look.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.