Minimalisme og enkelthed med rene liner og en undertone, der er stram, og designet er klassisk. Det er hvad, der kendetegner vores moderne, funktionelle og skandinaviske indretning. Inden for den skandinaviske boligindretning er der ikke ret meget, der rykker, eller skal vi sige; skiller sig ud? For elementerne i vores hjem er ofte både lyse, enkle og rå, og vi har i den grad fokus på at omgive os med elementer, der skaber ro i vores ellers så travle hverdag. Netop stemning og atmosfære er kodeordene hos det danske interiørbrand Madam Stoltz, der fylder vores hjem med autentisk stemning fra både den skandinaviske og etniske verden.

Rå industriel hjem-kære-hjem stemning
Historien om det danske interiørbrand Madam Stoltz bygger på flere forskellige stilarter, hvor designer og indehaver Pernille Stoltz finder sin inspiration til kollektionerne fra Indien. Det afspejler hun med et etnisk look i den skandinaviske stil, hvor hun har specialiseret sig i at give alle os boligtilbehørs hungrende fantastiske tekstiler, industrielle møbler, lamper, praktisk tilbehør og nips. Alt er “must haves”, for Madam Stoltz produkterne giver dit hjem følelsen af “hjem-kære-hjem”.

Så trænger dit hjem til en overhaling af lækre, bohemet og rå industrielle items, så kast dig f.eks. ud i den fantastisk serie af bambus. Her får du alt fra kurve, stole, bænke, taburetter og borde, der giver dit hjem et afslappet udtryk. Kom dine grønne planter i en af Madam Stoltz’ “Wicker Baskets”, skab et lounge område med “Bamboo Lounge Chair”, “Bamboo Couch” og “Round Jute Table” sammen med tidens hotte velourmateriale og skab en bohemet atmosfære i dit hjem. Eller gør det lidt mere råt med stentøjet “Stoneware Mug w/dots”.

Produkterne fra Madam Stoltz tænker de gamle etniske stiltraditioner ind i vores nutidige møbler på en sofistikeret måde, og du vil med garanti opleve et brand, der emmer af personlighed.

About The Author