Vestbjerg Epoxygulve med base i Silkeborg i Midtjylland har specialiseret sig i overfladebehandlinger af gulve med epoxy polyurethan, acryl og flydemørtel. Virksomheden kan derfor lave de stærkeste gulve, som du kan få på markedet. Via virksomhedens website, http://www.vestbjergepoxygulve.dk/, kan du læse mere om de forskellige løsninger, og på den måde finde frem til lige præcis den løsning, der matcher dine ønsker og behov for det at få det perfekte gulv.

De stærkeste i branchen

Et epoxygulv er det stærkeste gulv i branchen, og er tre gange så stærk som et almindeligt betongulv. Epoxygulve er specielt velegnet til industrigulve, autoværksteder, garager, lagergulve, landbrug og fabrikker. Altså de steder hvor gulvet bliver ekstra udsat for tunge maskiner eller meget daglig trafik og slid. Gulvet kan fås i utal af farvevarianter, og hos Vestbjerg Epoxygulve vejleder de gerne om valg af det rette.

Andre muligheder

Men der er naturligvis andre muligheder for gulve, der passer til det behov I har i jeres virksomhed eller i dit hjem. Et polyurethangulv er specielt velegnet til køkkener, børneværelser, men også forretninger, sportshaller, slagterier og lignende. Gulvet er let at rengøre, og har en stor slidevne. Derudover er gulvet vandtæt og resistent over for alle typer rengøringsmidler. Hos Vestbjerg Epoxygulve kan du også få et stentæppe gulv, der fås i mange forskellige farvekombinationer og forskellige stenstørrelser. Dette gulv bruges oftest til garager, udstillinger, halls, indgangspartier og lignende. Et stentæppe er lavet som små sten, der er limet sammen med epoxy, hvorved gulvet bliver både slidstærkt og en skinnende glans, som fremhæver de smukke sten. Endnu en mulighed for et godt gulv er en granitbelægning til udendørs brug. Denne belægning er en blanding af granit og polyurethan. En perfekt løsning til parkeringsområder, gangstier, svalegange, trapper, stalde og alle andre betonfalder. Udendørsbelægningen er en blanding af granit og polyurethan, som vi stryger ud over betonoverfladen. Vestbjerg Epoxygulve kan altid vejlede dig til at finde den rette løsning til dit gulv.

 

About The Author

Related Posts