Webbutikken Babadut har et stort udvalg af tøj og ting til både mor og barn. Det er for eksempel graviditetstøj og ammeindlæg. Det kan også være t-shirts med personlige tryk. Det kan for eksempel være t-shirts til din førstefødte, der annoncerer, at nummer to er på vej. Det er en sjov måde at fortælle til omverdenen, at familien snart får et nyt medlem, når det står på maven af den kommende storebror eller storesøster.

Babadut har en lang række t-shirts, der er klar, men de kan også lave tøj med personlige tryk. Det kan for eksempel være tøj med dit barns navn. De personlige tryk kan også laves på håndklæder og forklæder. Babadut laver selv trykkene. Det sikrer en høj kvalitet, hvor du kan være sikker på, at trykket holder i lang tid. Hos Babadut har de flere forskellige tøjmærker, du kan få trykt noget på.

Hvis du venter dit første barn eller gerne vil have noget mere udstyr til det næste barn, kan du også købe det hos Babadut. Det er for eksempel ting til pusletasken. Udover at du kan købe selve pusletasken, kan du også købe bleer, hårbøster, termometre og legetøj. Der er dermed god mulighed for at klikke rundt på siderne på webshoppen og se, hvad du mangler til dit barn.

Du kan også købe ting til, når babyen skal sove. Det er for eksempel babyalarmer, en ergonomisk babypude og lagner og madrasbeskyttere. Derudover har Babadut også et stort udvalg af telte, hvor dit lille barn kan lege nede på gulvet. Teltene er nemme at slå op og i. De giver barnet en hulefølelse, der kan være med til at inspirere det til mere leg. Flere af teltene har UV-beskyttelse og kan dermed også bruges, når barnet leger ude i haven. Så vil barnet være beskyttet mod solen.

Læs mere på https://www.babadut.dk/

About The Author

Related Posts