Økologisk børnetøj indeholder langt færre kemikalier end almindeligt tøj. Det er derfor en god ide at klæde sin baby eller sit barn i økologisk tøj, så man undgår at påføre dem en masse ekstra kemikalier. Prisforskellen er ikke så stor, og det er derfor en god investering at gøre. Hvis man alligevel synes, at det er for dyrt at købe en hel økologisk garderobe til sit barn, kan man starte med at købe undertøj og bodystockings, der er økologiske. Det tøj, der er tættest på huden, er det vigtigste i forhold til at undgå kemikalier. 

Hvis du leder efter en forhandler af økologisk børnetøj, kan du med fordel se på babynature.dk. De forhandler økologisk tøj til både babyer, børn og voksne. Ejerne er meget bevidste om økologi, og hvor skadelige kemikalier er for både børn og voksne. De lægger derfor vægt på kun at forhandle mærker, der er certificerede økologiske. 

På babynature.dk kan du få alt til dit barns garderobe. Det er lige fra økologisk undertøj og strømper til regntøj og badetøj. Der er dermed ikke noget tøj i dit barns garderobe, der behøver at indeholde kemiske stoffer. Det meste af tøjet er lavet af økologisk uld eller økologisk bomuld, mens tøj som regntøj og badetøj er lavet af materialer, der er fri for fluorstoffer, tungmetaller, krom eller kobber. 

Hvis du investerer i økologisk tøj til dit barn, er det en god ide også at vælge økologisk tilbehør til det. Et barn sover rigtig meget, og det er derfor en god ide at købe madrasser og dyner, der er fri for kemi. Hos babynature.dk kan du blandt andet købe madrasser med økologisk kapokfyld. Madrasserne er naturligvis behagelige at ligge på, selvom de er økologiske. Man kan også få dyner med økologisk kapok og købe sengetøj i økologisk bomuld til.  

Læs mere på https://www.babynature.dk/ 

About The Author

Related Posts