Alle kan blive enige om at et rent og pænt miljø kan være med til at øge ens produktivitet. Hos Servico går vi op at levere den bedste erhvervsrengøring til dig. Vi er baseret i Aarhus, men har også en afdeling i København. Vi kommer gerne ud og gør hverdagen renere og nemmere for dig.

Erhvervsrengøring i topkvalitet

Når du booker Servico booker du også professionalisme. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og ynder at levere de flotteste resultater til dig. Om du er en privat virksomhed eller en offentlig virksomhed, så kan du få gavn af vores hjælp. Vores medarbejdere er trænet i at overholde alle retningslinjer, og vi har stort fokus på at bruge det rette udstyr, holde afstand samt rengøring af kontaktflader, der hyppigt bliver berørt.

Et rent rum er et trygt rum

Vores rengøringsmidler er svanemærkede, hvilket bidrager til et blomstrende arbejdsmiljø. Vi yder mange forskellige services alt efter dit behov. Vores services består blandt andet af aftørring af overflader, vask af vinduer, rengøring af badeværelser og tømning af skraldespande. Er der en service, der ikke står på listen på vores hjemmeside, så kontakt os gerne. Vi er opsat på at finde en løsning, der passer dig.

Gør dig selv en tjeneste og book erhvervsrengøring i dag

God hygiejne og rengøring på arbejdspladsen er bidragende til et sundt arbejdsmiljø og kan hjælpe med at forebygge sygefravær. Et rengøringsfirma kan derfor være hjælpen til, at du trygt kan gå på arbejde sammen med dine kollegaer. Ring til os allerede i dag eller send og en mail, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

About The Author