Havet er skønt. Vi kender alle den populære sang. Men præcist hvor skønt havet er, kan næsten kun opleves ved at komme helt ned i det. Med et dykkerkursus kan du gå på opdagelse i havet under sikre og professionelle forhold. Hvad enten du er nybegynder eller øvet, så har vi hos GoDive et kursus til dig.

Grønne fingre i havet

Er du helt nybegynder, men har stor lyst til at prøve kræfter med dykning? Så kan du hos GoDive springe ud i det under ordnede og sikre forhold. Vi har nemlig en pool, der fungerer som havsimulator. På den måde kan du opbygge din selvtillid og færdigheder, inden du springer ud i den rigtige bølgen blå. Vil du skridtet videre, tilbyder vi grundkursus i dykning, hvorigennem du kan få et dykkercertifikat. Grundkurset består af både teori og praksis. Det kan tages på 3 dage eller over længere tid, hvis du ønsker mere fleksibilitet.

Et firma du kan stole på

GoDive er et firma, du kan stole på. Alle vores instruktører er kompetente og uddannede. På rolig og sikker vis instruerer de dig i alt, hvad du har brug for at vide, for at din dykning bliver en god oplevelse. Vi holder os opdateret på de nyeste formater indenfor undervisningen, så dit dykkerkursus til hver en tid er up to date.

Book dit kursus allerede i dag

Tag et kig på vores brede vifte af tilbud og se, om der ikke er noget, der falder i din smag. Skal du bare lige dyppe tæerne og prøve introkurset, eller vil du være medlem af vores dykkerklub, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig i gang på dit dykker-eventyr.

About The Author