Har du en virksomhed, som du gerne vil hjælpe til endnu mere vækst, men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an, hvis det ikke skal koste en milliard? Ikke alle virksomheder har stort investeringspotentiale, og hvis du gerne vil bygge op stille og roligt fra bunden, så er det også en fornuftig løsning. Vi giver her gode råd til, hvordan du kan investere uden at sætte alt på spidsen.

Brug vikarer til travle perioder

Vækst betyder ofte, at man har en tendens til at ansætte mange mennesker på kontrakter – men hvad gør du, hvis væksten begynder at gå den anden vej? Hvordan du så sikret, at folk kan få deres penge, og virksomheden ikke går under? Hvis du er tvivl om vækstens kontinuitet, kan du med fordel bruge et vikarbureau og finde kompetente midlertidige løsninger. Hvis det så viser sig bare at være tilfældig optur, hænger du ikke på en tung løn.

Fokuser på godt indhold online

Du kan betale dig til gode placeringer på Google og eksponeringer på de sociale medier, men hvis du gerne vil arbejde med organisk vækst uden at investere så meget, kan du begynde at skrive gode tekster til din side med gode beskrivelser samt lave kreativt indhold til Facebook. Det koster kun din tid.

Snak godt med dine ansatte

I enhver virksomhed er de ansatte den vigtigste ressource, og derfor bør du få et forhold til dem, så der skabes tillid til både dig som person og din ledelsesretning. Det giver medarbejdere, som er villige til at gøre det ekstra stykke arbejde, som det nogle gange kræver.

About The Author