Dine børn skal vokse godt og trygt op i gode rammer, og dem skal du skabe i deres første børneværelse. Der er et væld af måder, hvorpå man kan give dem tryghed og den glæde, som de har brug for i hverdagen. Vi giver dig her tre bud på, hvad du kan købe til dit børneværelse, hvis du vil være sikker på, at din indretning bliver en succes.

Skumklodser at kaste sig i

Skumklodser er typisk noget, man kun har i fritidsklubben efter skole, men disse områder kan ofte være lidt ulækre, da lus og andet smitsomt trives i områder som disse. Men du kan faktisk også få skumklodser derhjemme, så barnet kan lege med klodserne uden risiko for lus og andre dårligdomme. Du skal naturligvis vælge økologisk skum, da børns hud er en smule mere sart.

Plakater med deres superhelte

Er dine børn vokset fra uro-alderen, er det på tide, at de får noget popkultur op på væggene. Elsker dine børn eksempelvis Frost, er det oplagt, at du hænger en plakat op af frost. Du kan overraske barnet med plakater i stedet for at lade dem plage dig om det – det vil helt sikkert falde i god jord.

Byg en hule

Der er ikke noget, børn elsker mere end huler. Og det passer perfekt sammen med skumklodserne, hvor de kan slappe af, lege og søge tilflugt, mens de lever sig ind i deres lille fantasiland. Du bliver en meget populær mor eller far, hvis du giver dem et sted, hvor de kan sidde med lommelygte og læse deres bøger og lignende.

About The Author