Markberg er en dansk designvirksomhed, hvor de tror på det vigtige i at have kvalitet i deres produkter. Her tror de på, at ingen vil smide smukke ting væk, og at kvalitetsprodukter derfor har længere levetid end andre produkter. Dette er baggrunden for at alle Markbergs produkter har et moderne design, men også stor funktionalitet.

Via https://markberg.dk/ kan du købe smukke produkter som tasker, punge & Clutches, handsker & luffer samt en række accessories. I sidstnævnte kategori kan du blandt andet få en række super lækre bælter i forskellige designs. Heriblandt et Bianca bælte i sort læder med struktur produceret i Italien. Men også en række meget elegante armbånd samt blandt andet Ipad omslag og nøgleringe i smukt design.

Gælder det tasker, er udvalget super stort med mange elegante muligheder. Et spændende eksempel er Evita Bag i sort læder med bomuldsfor og med lomme i hver side med magnetisk lukning. Tasken har indvendig både lynlås og stoflomme og tasken kommer med en crossbody strop, der er aftagelig og let kan justeres. Blandt handsker og luffer er udvalget også super elegant. Eksempelvis kan nævnes Vicky Mitten i sort skind af lam med en strikket del. Virkelige elegante. Blandt handsker kan nævnes modellen Piper Gloves i sort skind og med en elegant lynlåsdetalje. Blandt udvalget er også en række handsker, der har touch-funktion til smartphones og tablets. Dette er på henholdsvis pegefingeren og tommelfingeren. Disse handsker er naturligvis ekstremt velegnet, så du kan bruge din telefon udenfor på kolde dage.

Alle er i rent skandinavisk design mixed med unikke håndlavet detaljer. Flere produkter er desuden vasket eller fået anden behandling for at give et vintage udseende.

Hos Markberg får du kvalitet. Der bliver ikke gået på kompromis. Det er simpelthen imod naturen hos Markberg. Virksomheden hører hjemme tæt ved Vejle Fjord i fantastisk smukke omgivelser, hvilket uden tvivl virker inspirerende, når der udvikles design hos Markberg.

About The Author

Related Posts