Hverdagen bliver grønnere og sundere med en frugtordning. Det er der ingen tvivl om.

Men er det ikke besværligt med sådan noget frugtlevering? Nej, er det korte svar!

Frugtordninger leveres ikke bare til døren, men helt op på kontoret. Og mens din personligt tilknyttede chauffør alligevel er der, tager han de gamle frugtkurve eller -kasser med tilbage, så de kan blive vasket og brugt igen. For naturens skyld, naturligvis.

Men bliver der ikke meget madspild, når man bestiller en blandet frugtkurv?

Svaret her er også nej – du kan nemlig helt selv være med til at afgøre, hvilke frugter, der ender i kurven. Og endda hvor mange af hver slags! Er dine medarbejdere ikke tossede med frugt, kan du nøjes med at bestille en kurv til det ugentlige møde. Går de helt bananas for frisk frugt, kan du få leveret 2, 3, 4 og 5 gange om ugen!

Frugt øger trivsel og motivation på arbejdspladsen

En kurvfuld frugt virker måske ikke som det helt vilde, men der ligger en enorm værdi i den lille gestus. Det er en symbolsk gave til dine medarbejdere, og gaver øger tillid. Men rent fysisk virker den også på motivationen. Det sunde frugtsukker i frugten kan give dine medarbejdere et bedre og mere holdbart energiboost end andre snacks, man finder på de fleste kontorer.

En farverig frugtkurv bidrager også med et løft af stemningen i langt de fleste kedelige mødelokaler. Flotte farver gør os glade, og derfor bidrager frugt altså til trivslen – allerede inden du sætter tænderne i den!

Kort sagt er der nærmest ingen argumenter i mod at have en frugtordning. Du kan endda bestille en prøvekurv helt uforpligtende og prøve konceptet af, så du kan finde ud af om det er noget for din virksomhed!

About The Author

Related Posts