Lamper er en utrolig vigtig del af indretningen i dit hjem, i dit sommerhus eller evt. i din virksomhed. Lamper er typisk noget, man har i rigtig mange år, og derfor er det vigtigt, at det er de rigtige lamper man har, som man bliver glad for også efter lang tid.

Det kan være svært og tidskrævende at finde frem til den rigtige lampe. Men en mulighed er at købe dine lamper online. Via Lampeguru.dk kan du i ro og mag sidde og gennemgå et super stort udvalg og finde frem til lige præcis den lampe, som du drømmer om. Fra sofaen kan du i ro og mag gennemgå shoppens store udvalg, bestille og få leveret direkte på din adresse. Blandt andet har LampeGuru.dk et stort outlet udvalg af billige lamper, hvor du kan vælge mellem mere end 350 gode tilbud.

Flot design til billige priser

I outlet afdelingen er det et bredt udvalg af stort set alle slags lamper, du kan finde og priserne er meget fordelagtige. Heriblandt er en række lamper i spektakulært og flot design. Blandt andet kan du få en lille Colors by Copenhagen Hornbæk pendel, der er lavet i smukke linier, som giver lampen kant uden at den bliver for meget. Denne fås i enten sort og hvid, og er monteret med stofledning. En anden mulighed fra Colors by Copenhagen er Gilleleje modellen, der er lavet i kobber og messing. En utrolig flot og dekorativ pendel der er håndlavet kunst, hvor lameller er i messing og kobber, og top og bund på pendelerne er af krom.

Også fra Herstal og DybergLarsen

Der er også en række flotte pendel lamper fra Herstal blandt tilbuddene hos LampeGuru.dk. En mulighed er blandt andet lamper i det smukke Tentacle design. Her får du et smukt lys gennem den mathvide inderdel. Du kan vælge mellem blå, lilla eller rød akryl. Prisen er helt unik, da de kan erhverves til kr. 799,95. Også fra DybergLarsen kan du få nogle spændende lamper i flot design i outlet hos LampeGuru.dk. Blandt disse er en Pineapple pendel i kobber lavet med smukke blade med hvid inderside og kobber-look yderside. Giver et utroligt godt lyd, og er lavet i smukt design. En anden mulighed fra DyrbergLarsen er en Wireframe pendel i træ i to farver. En håndsamlet lampe i mørkt eller lys eg, der er perfekt over f. eks. spisebordet.

Også LED muligheder

Blandt tilbuddene i outlet hos LampeGuru.dk er også en række LED lamper. Blandt andet kan du få en Philip Myliving Phase 1 Spot. Super flot loftspot i enkelt stil med varmhvidt lys, som du kan få i både sort og hvid alu. Eller en Philips ledino rille loftlampe, der har et flot industrielt look og giver god lys. Den indbygget LED pære giver et fint varmhvidt lys. Denne findes i både lys grå og hvid. Endnu en mulighed er Philips Podium Format LED 2 loftspot, der har maskuline design-linier med et helt fantastisk flot lys, der er perfekt varmhvidt lys.

Der er altid levering inden for en til to dage på det rigtig gode tilbud på LampeGuru.dk.

About The Author

Related Posts