Møblerne på jeres kontor er naturligvis ekstrem vigtige. Trivsel og dermed produktiviteten er meget højere, når arbejdet foregår i det rette miljø med de rette møbler. Både udseende og de ergonomiske korrekte indstillinger er super vigtigt for, at man har det godt på kontoret.

Det kan dog være tidskrævende at finde frem til de helt rigtige møbler, der passer perfekt til lige præcis de behov I har i jeres virksomhed. Men det findes der heldigvis en løsning på. Hos KontorMøbler.dk kan du via tre simple skridt skræddersy udvalget af dine kontormøbler, så de passer til jeres budget og behov for kontorindretning.

KontorMøbler.dk har i deres sortiment ikke et kæmpe udvalg af møbler, men kun de allerbedste ergonomiske møbler, som de selv har testet, og derfor kan stå 100 procent inden for. Det er fortrinsvis møbler fra anerkendte producenter og importører, der føres hos KontorMøbler.dk. Der kan altid leveres til konkurrencedygtige priser, da der indkøbes i stor volume. Men du er garanteret altid at få den bedste kvalitet til prisen, og så er det nemt og hurtigt at bestille. Møblerne er inddelt i en række kategorier og underkategorier, så det er let at udvælge og sammensætte det, som du har behov for. Sortimentet omfatter blandt andet hæve- og sænkeborde, mødeborde, møbler til kantiner, cafeér og barer. Der er skriveborde, naturligvis kontorstole, stole til mødelokale, lounge-møbler. Men også sofaer, reoler, skranker samt belysning plus opslagstavler, skærmvægge, whiteboards, glastavler og flere andre muligheder.

Kontorstole er vigtige

Rigtig mange bruger hver dag rigtig mange timer i deres kontorstol. Derfor er kontorstolen jo måske det vigtigste møbel overhovedet. En kontorstol skal være ergonomisk korrekt og et behageligt sted at bruge tiden. Hos KontorMøbler.dk har de udvalgt de bedste skrivebordsstole indenfor hvert mærke og kategori og dette uanset, om det er til kontoret eller hjemmekontoret eller om du bruger stolen 8 timer eller 24 timer i døgnet. Blandt de stole du købe hos KontorMøbler.dk, kan nævnes den professionelle Siff Ergonimisk kontorstol fra Dencon. En stol der er enkelt at bruge, og som har super god siddekomfort. En af topmodellerne hos KontorMøbler.dk er Spinella kontorstolen, der er lavet i et helt unikt design. Her er tale om et high end produkt med fokus på ergonomi og skønhed. I øvrigt har du som kunde mulighed for selv at afprøve kontorstolen i jeres virksomhed, inden I beslutter jer endeligt, og I kan desuden få ergonomisk rådgivning via KontorMøbler.dk.

Mødelokalerne er ansigtet udadtil

At have et flot og indbydende mødelokale er i mange tilfælde ekstremt vigtigt for at imponere kunder og andre samarbejdspartner. Hos KontorMøbler.dk kan de tilbyde nogle virkelig flotte møde- og konferenceborde, der kan imponere de fleste. Bordene findes i mange størrelser, så du kan finde lige præcis det der passer til jeres lokale. Til at matche det flotte bord er der flere muligheder for flotte mødestole hos KontorMøbler.dk. De er alle i moderne design, så du kan finde stole, der udstråler kvalitet og professionalisme. Men du kan naturligvis også finde stole til kantine, der selv kan stables, er stabile og rengøringsvenlige. Disse kan evt. også bruges til uformelle møder eller til hurtige pauser med en kop kaffe.

Du finder hvad du skal brug af kontormøbler, og dette i høj kvalitet, hos KontorMøbler.dk. Virksomheden har udgangspunkt i i Aarhus, men møblerne kan ses i flere showrooms rundt i landet.

About The Author

Related Posts