Står du foran et debatarrangement, en konference, eller lignende, og leder efter en stærk stemme til at styre slagets gang? Med en professionel ordstyrer eller moderator fra Moderator.dk, er du garanteret den rette mand eller kvinde til jobbet. Med grundig research, professionel indlevelse og klar formidling, sørger en ordstyrer fra deres netværk for, at dit arrangement kommer til at forløb glidende. Læs mere om dine muligheder på deres hjemmeside.

Stort udvalg af forskellige typer ordstyrere

Moderator er kvalitetsbevidste og har kun dygtige folk i deres netværk. På deres hjemmeside finder du en lang liste over de ordstyrere, du har mulighed for at få tilknyttet dit arrangement. Netværket indbefatter bl.a. Clemens Kjersgaard, Adam Holm, Cecilie Beck, Kurt Strand, Lene Gertsen, Martin Krasnik, Michael Bertelsen og Dorte Fals. 

Moderator er klar til at vejlede dig til valg af den rette Moderator. Alle ordstyrere i netværket har forskellige styrker og interesseområder, og nogle vil egne sig bedre til dit arrangement end andre. Find ordstyrere med politisk, sundhedsfaglig, religiøs, eller humoristisk sans – og meget mere.

Ordstyrere til enhver lejlighed

Ordstyrere bruges til et hav af forskellige lejligheder. Et vellykket debatarrangement afhænger i høj grad af en dygtig ordstyrer med situationsfornemmelse, som har overblikket til at give lige meget taletid over hele linjen. På sammen måde vil en moderator på din konference være med til at sikre, at alle informationer, foredrag og indlæg kommer til at forløbe på naturlig vis. Et eksempel på en opgave er, da en ordstyrer skulle stå for ledelsen af en ‘hardtalk’ på et hospital, hvor et kritisk emne skulle diskuteres blandt ledere og ansatte. Den type opgaver kan også have gavn af en moderator.

Hurtige og fleksible løsninger

Moderator.dk tilbyder hurtige og fleksible løsninger. Grundet deres store netværk, er det muligt at få en ordstyrer til at springe hurtigt på. Læs mere på Moderator.dk og find din ordstyrer.

About The Author

Related Posts