Hos fatima.dk har de specialiseret sig i tøj til forskellige subkulturer. Butikken har eksisteret i mere end 30 år, og hvad enten du er Goth, Punk, Emo eller måske Kawaii, så kan du finde noget her. For eksempel tøj og tilbehør fra Evil Clothing i Goth og Emo. Eller fede trøjer og toppe i goth design fra Spiral. For ikke at nævne de sindsygt lækre rockerbillykjoler fra Helbunny og støvlerne fra Dr. Martens.

Goth, Emo, Punk, Rock, Kawaii – you name it

Udvalget hos fatima.dk er kæmpestort, og det er ikke kun tøj, men også tilbehør, smykker og hårfarve. Og det fede er, at det er muligt, at tagge produkterne, så man kan søge ud fra kriterier, som “Goth” eller “Kawaii”, og så kommer alle produkterne inden for den kategori frem. Let og brugervenligt.

Søger du for ekempel på “Emo”, kan du shoppe alt fra fede læderstøvler, armvarmere og t-shirts til vilde toppe, handsker og cool trøjer. Søger du derimod på “Kawaii” vil du finde skønne, skøre kjoler i fine farve, fine strømpebukser og fede toppe.

Udvalget omfatter tøj og tilbehør inden for kategorierne Goth, Emo, Punk, Rock og Kawaii, og så kan du desuden købe de fede kigurumi-heldragter.

Til både drenge og piger

Det kan være svært at tilhøre subkulturerne, når der skal shoppes tøj, men hos fatima.dk finder du alskens forskellige varer til både drenge og piger. Og hvis du synes der mangler en specifik vare eller mærke, så vil butikken altid gerne modtage gode forslag. Det er nemlig glade kunder, der er førsteprioriteten.

Har du brug for vejledning, hjælp og gode råd – og måske en personlig snak med sælgeren – så har fatima.dk en fysisk butik i Roskilde, lige ved stationen, og her er alle velkommen til en snak om vind og vejr. Og ikke mindst om fede subkulturer, tøj og accessories.

About The Author

Related Posts