Debatarrangementer skal der til. Uden debat går udviklingen i stå, så derfor er det vigtigt at debatten bliver holdt i gang. Er du arrangør af et debatarrangement eller måske en konference, så skal du sørge for at arrangementet bliver holdt på den rette kurs ifølge dagens plan. Til dette kræves en ordstyrer. En ordstyrer er vigtig for at sørge for at deltagerne i en debat holder sig til dagens emner.

Men det kan være svært at finde frem til den rette ordstyrer med de rigtige kvaliteter. Men til dette er der heldigvis hjælp at hente. Hos Moderator.dk har de et meget stort netværk af journalister, der kan håndtere ordstyrerrollen ved stort set alle lejligheder. Her kan du finde en ordstyrer til alle lejligheder. Og dette kan du gøre selv indenfor en kort deadline. For er dit førstevalg ikke ledig på dagen, så kan Moderator.dk hurtigt finde et kvalificeret alternativ. Endnu en stor fordel ved Moderator.dk er at alle de tilknyttede journalister, ligemeget hvor kendte de er, har accepteret at arbejde for de fastlagte priser. Dermed slipper du for at betale overpris og slipper i øvrigt også for selv at skulle forhandle priser med den ønskede ordstyrer.

Og udvalget hos Moderator.dk er virkelig stort af både meget kendte og mindre kendte journalister. Blandt de mest kendte kan nævnes Clement Kjersgaard kendt fra en lang række debatprogrammet på DR2, Henrik Qvortrup der er tidligere chefredaktør på Se & Hør og politisk redaktør på TV2 News, Mikael Kamber kendt som nyhedsvært på TV2 og Mads Steffensen kendt fra Mads & Monopolet på DRs radiokanaler. Men du kan også booke lidt mindre kendte, men dog dygtige journalister som Christian Degn kendt fra DR1s Hammerslag, Hakon Mosbech, der er redaktør på Zetland, Jakob Illeborg, der er skribent for det britiske The Guardian og vært på DR2 dagen. Men mulighederne er virkelig mange, og hos Moderator.dk hjælper de gerne med at finde lige præcis den profil, der passer til dit arrangement.

About The Author

Related Posts