Når man skal i gang med et stort projekt som at anlægge en have eller et parkareal, er det vigtigt, at man har nogle dygtige og kompetente folk til at sparre med og til at udføre arbejdet. Man vil helst have, at det er nogle anlægsgartnere, der har erfaring med store projekter og ved, hvad man skal være opmærksom på. 

Hos anlægsgartnerfirmaet buus-ag.dk har de stor erfaring med store projekter. De har for eksempel været med til at lave grønne områder omkring nybyggeriet Isbjerget i Aarhus og har lavet grønne tage oven på storcenteret Bruuns Galleri. De har dermed stor erfaring inden for en række forskellige felter.

Entreprise

Når man skal anlægge grønne områder for første gang i forbindelse med sit nybyggeri, eller man gerne vil have lavet sine eksisterende udearealer helt om, er det vigtigt, at man ser på, hvilke behov man har, og hvad der vil passe til de bygninger, der står i nærheden af de grønne områder. 

Alt det kan buus-ag.dk hjælpe med. De har stor ekspertise i at skabesig et overblik og sørge for, at alle bliver glade og tilfredse. Samtidig er de gode til at få tingene klar til tiden og sige til i god tid, hvis der er noget, der ikke er, som det skal. Hvis de for eksempel mangler nogle ting og derfor bliver forsinkede. 

Grønne tage

Grønne tage er en god måde at ændre udseendet på sin bygning og samtidig gøre noget for miljøet. Planterne på taget tilbageholder noget af regnvandet. Det gør, at der ikke løber lige så meget vand ned i kloakken. 

Hos buus-ag.dk har de stor erfaring med grønne tage. Tagene kan laves på en lang række forskellige bygninger og med flere forskellige typer af planter. Det er dog vigtigt at tjekke, at ens bygning kan klare den ekstra vægt fra planterne og eventuelt regnvand.

 

 

 

About The Author

Related Posts