Gode nyheder til handymænd og professionelle VVS folk og el folk

Det kan være en stor udfordring at købe de helt rigtige komponenter til dine projekter eller dit job, men det behøver det ikke at være. VVS Fittings tilbyder nemlig et kæmpe stort sortiment af alt muligt inden for VVS- samt elartikler. Priserne skal du selvfølgelig heller ikke bekymre dig om, fordi de er meget lave i forhold til konkurrenterne. Dette er jo kun en fordel for dig. Hvis du er privatperson, så sparer du penge på dine projekter. Så har du flere penge til at bruge på alt muligt andet som eksempelvis en hyggelig dag med konen eller børnene. Er du virksomhedsejer og har konstant problemer med komponenter der skal bruges til dit arbejde (eller dine ansattes arbejde), så er VVS Fittings også noget for dig. De skriver selv på deres hjemmeside, at der er dag til dag levering, og de har en leveringssikkerhed på hele 98% – dette betyder, at du i hvert fald kan regne med, at dine varer kommer til tiden.

Andre måder man kan spare penge ved at købe VVS- og elartikler på internettet

Tilbyd selv at købe de nødvendige komponenter: Hvis du skal have besøg af en VVS mand eller lignende, så vil han i de fleste tilfælde foreslå, at han skaffer de nødvendige komponenter til arbejdet. Tror du, at han ikke tager lidt ekstra for dem, end han betalte for dem? Jo, det gør han da sikkert. Derfor er der penge at spare, hvis du køber komponenterne direkte fra hjemmesider som vvsfittings.dk – for det gør han også. Skær mellemmanden væk, det er altid den bedste løsning.

Køb ét sted, og ikke mange forskellige steder: Der findes hundredevis af steder, hvor man kan købe ting og sager til sine projekter eller sit arbejde, men det kan hurtigt blive en dyr omgang at købe mange forskellige steder, fordi mange kigger ikke på fragtpriserne. Disse kan være meget høje, og de akkumulerer jo. Derfor er det særdeles fordelagtigt at købe samlet. VVS Fittings har eksempelvis over 40.000 produkter – og de har altid de fleste på lager. Fragtprisen er kun 69 kr. uanset størrelsen, men hvis du handler for over 1200 kr. – så får du gratis fragt på ordren. Du sparer derfor penge på produkterne, da de er billigere end konkurrenternes, og du sparer penge på fragt. På denne måde får du mest ud af dine penge.

Ønsker du at spare penge på VVS- og elartikler, så tjek VVS Fittings ud.

About The Author

Related Posts