Lige som mennesker ikke bør leve af det præcis samme mad, bør hunde det heller ikke. Overvægtige hunde har godt af en slags mad, hunde med en sart mave har brug for en anden slags mad, mens hunde, der er allergiske, har brug for en helt tredje slags mad. Arion hundefoder har mange forskellige typer af hundefoder. Der er dermed en, der passer til alle typer af hunde. 

Simbasfoderd.dk fører alle de forskellige typer af Arion hundefoder. Du kan derfor altid finde det foder, din hund har brug for, når du handler hos dem. 

Mad til hunde med sarte maver

Hvis ens hund har en sart mave, er det vigtigt, at man tager hensyn til det i forhold til dens mad. Maden spiller nemlig en vigtig faktor i forhold til at stabilisere hundens mave. Arion har lavet en hundemad, der hedder Digestive Sensibility. Normalt har hunde ikke brug for så mange fibre, men hunde med en sart mave har brug for flere. Der er derfor rigeligt med fibre i Digestive Sensibility. Fibrene er med til at styrke fordøjelsen og med til at modvirke både forstoppelse og diarre.  

Mad til allergiske hunde

Nogle hunde får allergiske reaktioner i huden på grund af deres mad. Lige som mennesker kan hunde være allergiske over for forskellige fødevare. Arions Hypoallergic hundefoder tager hensyn til alle de problemer, der kan være i forbindelse med allergi. Maden er letfordøjelig og lavet uden de fødevare, der kan forårsage allergiske reaktioner som kløe og hudirritation hos huden.

Mad til store og små hunde

Derudover laver Arion selvfølgelig også mad til helt almindelige hunde. De har et stort udvalg af hundemad til både små og store hunde. Store hunde har brug for mere energi fra deres mad, end små hunde har, der for er det vigtigt, at man tager hensyn til det, når man køber hundemad. 

About The Author

Related Posts