Efterhånden findes det meste værktøj som EL-værktøj. Og du kan simpelthen ikke undvære det både som professionel håndværker eller i dit gør-det-selv arbejde.

Det mest populære Elværktøj er bore- og skruemaskiner, men også affugtere, varmeblæsere, elhøvle, betonslibere, andre slibere, fræsere og meget andet. Alt i EL-værktøj kan du få hos Dorchdanola-netbutik.dk. Her fører de mærker som blandt andet Festool, Fein, Makita, Bosch, Metabo, Dewalt, Milwaukee og en lang række af andre producenter af El-værktøj i højeste kvalitet. Hos Dorch & Danola har de lavet en række super gode leverandøraftaler, der sikrer, at der kan sælges til meget konkurrencedygtige priser. Dette gælder naturligvis både for akku-maskiner, altså med batteri, men også for EL-værktøj med ledning.

I webshoppen kan du også finde spændende ting som diamant skæremaskiner i forskellige udgaver. Med disse kan du sikrer at skæringen glider let, selv i de hårdeste materialer som sten og andet. Du kan også få et klassisk stykke værktøj som EL-høvle til alle former for snedkerarbejde. Du kan få super smart og effektive kædesave, hvor der ikke bliver gjort kompromis med kvaliteten. Du kan få nogle super smart girafslibere, der gør det nemt at nå langt og slibe store overflader på kort tid. En girafslibere går hverdagen lettere og er utrolig velegnet til rigtig mange situationer. En højtryksrenser kan hjælpe dig med at få rengjort selv de mest beskidte flader hurtigt og let. Udbuddet af El-værktøj er stort hos Dorch & Danola. Men faktisk kan du også få et stort udvalg af generatorer, så du kan sikrer dig altid at have strøm til dit EL-værktøj, ligemeget, hvor du udfører dit arbejde. Plus at du kan få alt, hvad du skal bruge af tilbehør til dit EL-værktøj.

Du er altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola med spørgsmål om EL-værktøj og andet værktøj via info@dorchdanola.dk eller på tlf. 66 15 50 40. Og husk at du altid kan få repareret alle kendte elværktøjer på Dorch & Danolas servicværktsted i Odense.

About The Author

Related Posts