Det er både spændende, udfordrende og sjovt at eje og drive en webshop. Corona har betydet, at vi har indset det smarte og praktiske i at få varer leveret til døren, uden vi skal bevæge os udenfor en dør. Derfor er der kommet flere og flere webshops til under pandemien.

Men det er også omfattende og måske endda lidt svært at starte en webshop op, for der er mange ting, man skal have styr på og mange aftaler, der skal i hus. Det gælder både med leverandører, transportører og kunder. I dette indlæg tager vi et kig på, hvordan du bygger det mest effektive lager op i din opstart.

Styr på dit lager

Noget af det vigtigste, når du ejer en webshop, er en effektiv og smart lagerstyring, der gør det overskueligt og nemt for dig at få sendt de rette ud til kunderne, mens ud har helt styr på, hvor mange produkter du har tilbage på lageret. Med et smart lagersystem undgår du at skulle melde udsolgt, fordi du kan se, hvor mange produkter du har tilbage af hvert varenummer.

Et godt reolsystem

Det er en rigtig god idé at sikre dig, at du har et overskueligt reolsystem, når du bygger dit lager op. Pallereoler er rigtig gode lagerreoler, der er robuste og kan holde til tunge varer. Det kan være en bekostelig affære, men du kan altid spare penge ved at købe pallereoler brugte.

Gør det let og overskueligt

En god måde at indrette dit lager på, er at tage de varer, du sælger flest af, og placere dem der, hvor de er lettest at få fat på. Derudover kan der være varer, der oftest sælges sammen, og dem kan du med fordel placere ved siden af hinanden, så du hurtigt kan pakke dem.

About The Author