Corona har betydet aflysninger af koncerter og refundering af koncertbilletter, og den ferie, du havde planlagt med hele familien, blev formentlig heller ikke til noget. Derfor er der mange, der nu står med mange flere penge mellem hænderne, end de havde før.

Måske er det ikke Corona, der er skyld i, at du har mange penge stående. Måske har du bare en opsparing, som du ikke ved, hvad du skal bruge på. Vi kommer med råd til tre luksusinvesteringer i dette blogindlæg.

En båd

Mange mennesker drømmer om at kunne sejle Danmarks have rundt om sommeren, og at kunne rejse fra ø til ø, lægge til kaj og drikke rosé, mens solen skinner. Det kræver bare, at man har en båd. Og hvis du ikke har haft en anledning til at købe en før, så har du en nu. Der findes en lang række gode råd til, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af båd, som du kan læse om på nettet. F.eks. er en båd af kulfiber en god investering.

Bolig

Boligmarkedet stiger og stiger, og derfor er det et rigtig godt tidspunkt at investere i bolig. Det kan være et hus til dig selv, men det kan også være et forældrekøb af en lejlighed. Har du mod på mere, kan du købe en ejendom og udleje boligerne. Der skyder mange boligområder op rundt omkring i landet, og du kan med fordel tage et kig på de boligområder, der bygges lidt udenfor storbyerne som Aarhus og København. Her er der nemlig rigtig mange penge at tjene, hvis du venter 5-10 år med at sælge. Det er boligområder i vækst, som indenfor en årrække vil blive meget populært og attraktivt, så det dermed stiger i indbyggertal.

About The Author