Som kommune har man et stort ansvar for at vise an i kampen mod plastik og andre knapt så grønne løsninger. Der er lagt en stor plan for en grøn fremtid, og det er dit ansvar som kommunalarbejder at sørge for, at der bliver levet op til de krav. Vi kommer her med gode bud på, hvordan du gør din by mere bæredygtig til glæde for både regeringen og borgere.

IoT-måling

IoT står for internet of things, og det beskriver kort fortalt, at enheden er forbundet til et netværk og derved kan videregive informationer og data digitalt. Med en niveaumåler til eksempelvis drikkevand, hvor det er afgørende, at kvaliteten er i orden, kan du spare mange arbejdstimer på at installere en løsning, hvor du ikke manuelt skal ud at måle vandet hele tiden.

Sensorer til skraldespande

Der er rigtig mange skraldespandstømninger, som kunne have været undværet. Men vi ved det ikke, fordi vi er nødt til at åbne skraldespanden for at se, hvor fyldt den er. Med en sensor til at måle fyldningsgraden behøves skraldemændene ikke tømme hver eneste skraldespand, og du kan her både spare benzin og mandetimer i stor stil. Du tømmer altså først skraldespanden, når den er tilpas fyldt.

Bæredygtige materialer til byggeri

Der er kommet stor viden inden for byggeri, og der findes et utal af nye løsninger til byggeri, som er bedre for samfundet både at producere og bruge. Og når byggerier er så omfattende, som de er, så kan der være rigtig meget at hente, hvis man vælger bæredygtige elementer. Det er godt for alle.

About The Author