Når du skal have monteret en indvendig dør, er der naturligvis en række ting, du skal være opmærksom på. Dette omfatter blandt andet valg af selve døren, men naturligvis også karmen og tilbehør til døren.

Via https://www.melholt.nu/ kan du finde information og vejledning til at beslutte, hvilke produkter, du skal erhverve. Melholt’s Handels Center er en moderne virksomhed, som har specialiseret sig inden for salg af indvendige døre, karme, skydedøre, branddøre, greb og låse. Virksomheden har altid omkring 2500 døre og karme på laget.
Hos Melholt sætter de en stor ære i, at kunne levere en bred vifte af de bedste produkter. Virksomheden er ikke underlagt nogen indkøbskæde, og kan hermed vælge frit hos alle leverandører, når der købes ind. Dette gør dem i stand til at plukke og vælge de mest prisrigtige produkter, hvor kvaliteten også skal være helt i top.

Og alle døre der bliver lagerført hos Melholt er opbygget med kraftige rammer, som giver styrke i såvel døren som karmen. Blandt modellerne hos Melholt fører de blandt andet glas døre både enkelt og dobbelt. Af døre uden glas kan blandt andet nævnes modellen Dannebrog, der er en fyldningsdør, hvilket betyder at døren ikke er glat, men har en massiv opbygning, der gør den mere lydtæt end en let celledør. Andre af disse modeller hedder Norge og Finland. Naturligvis kan du også få en glat dør. Disse passer ind i rigtig mange typer boliger. De glatte døre er en overfladebehandling, som er sprøjtemalet af flere omgange, således overfladen står glat, ren og pæn.

Hos Meltholt kan du også få alt i greb, låse og tilbehør samt andet tilbehør. Men faktisk også døre til sauna og badestue og meget andet. Du kan altid ringe til Melholt’s Handels Center og få rådgivning om hvilke varer, som passer til lige præcist dit behov. Melholt kan altid løse dine udfordringer omkring indvendige døre.

About The Author

Related Posts