Toiletter og badeværelser på offentlige institutioner, hoteller og andre steder, hvor mange mennesker samles, er udsat for et højt pres. Derfor skal de indrettes anderledes end et privat badeværelse og generelt være mere slidstærkt og praktisk indrettet. Med professionelt inventar til badeværelset kan du komme et langt stykke ad vejen.

Folk har ikke samme attitude overfor et offentligt toilet, som de har overfor deres eget. Generelt kan man sige, at man ikke har samme ansvarsfornemmelse. Man ved, at det nok kommer nogle andre og gør rent, og derfor er man ikke lige så påpasselig.

Det stiller nogle krav til, at badeværelset er indrettet, så du gør det så nemt som muligt for brugerne at holde det rent. Sørg for eksempel for at der altid er papir i dispenseren, toiletpapir, en toiletbørste til høflig selvbetjening og ikke mindst sæbe til håndvask. Så øger du chancen for, at brugerne vil behandle dit badeværelse godt.

Offentlige toiletter og badeværelser skal desuden indrettes, så der er et praktisk flow, så det er let at gøre rent og så alle kan komme til og fra badeværelset.

Skab et behageligt og praktisk badeværelsesmiljø for kunder og klienter

Hvis du gerne vil have kunder, der vender tilbage, kan toilet- og badeværelsesforhold i din virksomhed være afgørende. Selv hvis din service er uovertruffen, kan et uhumsk badeværelse frastøde dine kunder.

Sørg derfor for at indrette et badeværelse, som er behageligt at benytte, nemt at tilgå og nemt at efterlade i ordentlig stand. Investér i professionelt inventar såsom håndtørrer, dispensere, hygiejnespande og meget mere – og giv dine brugere en god oplevelse.

Afhængig af din målgruppe kan du få brug for ekstraudstyr såsom pusleborde, hårtørrere og meget andet.

About The Author

Related Posts