Er du på vej tilbage fra en skade, og vil du gerne sikre dig, at du får et forløb, som sikrer de bedst mulige vilkår for optimal styrke i muskler og led efterfølgende? Genoptræning er meget vigtigt, da det ved forkert udførelse kan lede til knogler, der vokser forkert sammen, og led, som senere i livet vil blive et problem. Vi giver her et par bud på, hvordan du kommer godt igennem din genoptræning.

Tape til muskler og led

Der er tape, og så er der sportstape. Umiddelbart er forskellen ikke stor, men der ligger en stor forskel i den effekt, som sportstape kan give. Med kinesiologi tape til knæ kan du styrke din genoptræning og være med til at forhindre fremtidige problemer med knæet. Kan både bruges under sport og genoptræning og hjælper på blandt andet muskeltræthed og smerter.

Hyr et forløb med en fysioterapeut

Hvis du er bekymret for dit helbred på lang sigt, så bør du alliere dig med en fysioterapeut for at komme dine problemer til livs på professionel vis. Nogle gange er det ikke nok bare at give muskler, led og knogler ro til at hele, men man bør også lave bestemte øvelser og gøre bestemte ting for at få en optimal proces.

Varm ordentligt og stræk godt ud

Når du vil spille fodbold igen eller dyrke anden form for idræt, er det essentielt, at du varmer ordentligt op og sikrer, at alle led og muskler er godt varme, inden du begynder at udøve fysisk aktivitet. Sørg i samme ombæring også for at strække godt ud.

About The Author