Forbereder du også en lang køretur til sommer med hele familien eller dine venner på slæb? Så er det måske en god måde at komme uden om coronas jerngreb på, nu hvor vi nok ikke kan komme så meget ud at flyve. Vi kommer her med tre tips til, hvordan du kan gøre køreturen mere behagelig for alle involverede parter.

Gør det sikkert at køre med en håndfri

Er du typen, som godt lige kan finde på at tage en 2 minutters samtale i telefonen i bilen, selvom du ikke burde? Så skal du vide, at du sætter andres liv på spil, når du gør det, og nu er det måske på tide at ændre den dårlige vane med håndfrit til bilen. Du mister nemlig fokus og funktionalitet, når du har telefonen i hånden.

Sørg for god udluftning

Skal du sidde i en varm bil med enten familie eller en flok store mænd? Så kan der godt komme en vis dunst af sved inde bilen, og det har du ikke lyst til at udsætte din værste fjende for. Du skal sørge for at lufte godt ud og eventuelt installere nogle dufte i bilen, så du selv de kolde morgener kan udstå det.

Nyt anlæg

Gode sange ødelægges af dårlige anlæg, og derfor skal du investere i et nyt anlæg til bilen, så du og drengene kan skråle med på fuld gas. Det er lidt pebret at installere, men nu hvor du alligevel ikke kan bruge rejsebudgettet, hvorfor så ikke flytte en smule af det over til et nyt anlæg?

About The Author