Der kan spares rigtig mange penge ved at gøre noget selv, men det kan også være besværligt og fejlbehæftet, når man vælger den billige løsning uden den fornødne erfaring. Der findes heldigvis råd, og vi kommer her med tre af slagsen, som måske kan hjælpe dig i gang med dit byggeri.

Rionet til din betonkonstruktion

Skal du bygge en betonmur eller lægge en betonoverflade? Så lyder det jo meget simpelt bare lige at hælde det våde betonmateriale op og ellers lade det tørre. Men det er ikke nok, hvis du vil sikre dig, at det kommer til at gå ordentligt til. Du skal bruge rionet til at styrke konstruktionen. Det kan eksempelvis være rionet 8 mm, som går ind og agerer rygrad i dit projekt – det vil du sætte pris på i sidste ende.

Isolering til væggene

Man kan ikke bare bygge en trævæg eller en anden form for væg og bare lade det være det. Isolering er ekstremt vigtigt for at kunne holde ordentligt på varmen, og det vil blive rigtigt dyrt i sidste ende, hvis det er en post, som du vælger at overse. Der findes forskellige løsninger, som kan være den rigtige i din byggesituation.

Malertape

Er du færdig med at bygge det hele, men mangler du at smide en omgang maling på? Så skal du huske malertape. Det er afgørende for det der ultraskarpe look, som du gerne vil have – og som i sidste ende gør, at dine gæster spørger, om du har haft en professionel til at komme og lave arbejdet for dig.

About The Author