Julen skal være en hyggelig tid, men for langt de fleste er det desværre også en stressende tid og den tid på året hvor man får brugt allerflest penge. Der skal købes julegaver, mandelgaver, kalendergaver, pakkelegsgaver og adventsgaver – ja, det bliver til rigtig mange gaver på én jul!

Men, men, men! Inden du bliver alt for stresset, så er der er faktisk en hjemmeside, hvor du kan finde alverdens ting inden for både beauty, personlig pleje, hverdagsprodukter og fødevarer til langt under de priser du finder ude i butikkerne. Hjemmesiden hedder emma.dk og de har et udvalg af mere end 400 kendte brands! Hvis det har vakt din interesse, så læs med her.

Kom til julefest og få fingrene i de bedste juletilbud

Julen varer længe, koster mange penge – men ikke hos emma.dk, hvor der er kæmpe juleudsalg! Hjemmesiden emma.dk fungerer som en fordelsklub, hvor du som medlem får adgang til mærker som Kevin Murphy, Giorgio Armani, Calvin Klein, Biotherm og L’Oréal – for bare at nævne nogle få.

Er du på udkig efter julegaver har de bl.a. et stort udvalg af gaveæsker blandt deres mange juletilbud. Her finder du f.eks. parfume gaveæsker til både mænd og kvinder fra Hugo Boss og Paco Rabanne, makeup gaveæsker fra W7 samt gaveæsker med hudpleje fra Clinique – og du kan faktisk spare helt op til 85%!

Medlemskabet koster 85 kr. om måneden og du kan melde dig ud, når du vil. Med de lave priser, emma.dk fører på deres mere end 7.000 produkter, er pengene hurtigt tjent ind igen – og du får endda gratis fragt på alle ordre! Du kan bestille det hele hjemme fra sofaen og hygge med familien i stedet for at stresse rundt ude i byen efter gaver – lyder det ikke helt perfekt?!

Køb den perfekte mandelgave til juleudsalg hos emma.dk

Når der først er ved at være styr på julegaverne, er mandelgaverne og pakkelegsgaverne det næste punkt på de flestes dagsorden. Her kan du roligt finde noget hos emma.dk.

Mangler du inspiration til mandelgaven, så får du her nogle ideer:

  • En hjemmelavet gavekurv med lækkerier fra Urtekram.
  • En hjemmelavet spa-gave med bodyscrub og cremer.
  • En god flaske vin eller anden alkohol.
  • Duftlys eller duftpinde fra Compagnie de Provence.

Du kan selvfølgelig finde det hele hos emma.dk, og der er meget mere at komme efter blandt deres fantastiske juletilbud!

About The Author