Har du eller kender du en med lange negle eller pæne hænder, så har vedkommende med statsgaranti en negle fil i tasken.

En negle fil er for mange komplet uundværlig, og nogen kan næsten blive helt stresset, hvis de ikke har en på sig. En negle fil er nemlig en af hovedingredienserne, hvis man ønsker smukke negle, der er sunde og ikke flosser. Dog er det næsten en videnskab i sig selv, at finde den rigtige til ens negle.

Negle file og pleje

Når du skal ud og købe en negle fil, så er det vigtigt, at den negle fil du vælger har den helt rette grovhed. Grovheden af filen har særligt noget at sige, hvis man filer natur negle – altså negle, der ikke er lavet ved en tekniker med akryl eller gel. Hvis man udvælger en negle fil, der er grov, så kan man risikere, at der kommer såkaldte hakker i neglen, og efterfølgende flager på neglene. Det er et problem, som mange går rundt med uden at vide, at det kan løses med en anden negle fil.

Mange professionelle anbefaler, at hvis man skal file sin naturlige negle, at man finder en negle fil med en 240/180 grovhed. Er du i tvivl om hvad det betyder, så anbefales det at tage kontakt til en professionel, der kan rådgive dig.

Gode råd


Et godt tip, hvis du elsker at gå med neglelak, er, at file dine negle inden du lægger neglelak. Det behøver ikke at være en voldsom omgang, hvor du ændre på dine negle, men blot overfladiske fil. Ved at file dine negle overfladisk uden at ændre længde og facon, så forlænger du faktisk holdbarheden af din neglelak, da du fjerne alle de flossede kanter og flager, som man umiddelbart ikke kan se.

About The Author