En komplet bar er mange ting. Både hvis du arbejder som professionel, eller du blot drømmer om at have en komplet bar derhjemme, så er der rigtig mange ting, du skal sørger for er på plads i din bar. Blandt disse ting er ølglas til forskellige slag øl. Øl er forskelligt, og derfor kræves der forskellige glas til servering af de mange forskellige slags øl der findes. Rigtig mange ølmærker producerer også et glas, der passer netop til deres type af øl, og skal en øl serveres rigtigt, så skal dette foregår i netop disse glas.

Hos Drinkworld.dk fører de et imponerende udvalg af Ølglas fra forskellige ølbrands. Dette både ølglas fra danske ølmærker som Carlsberg, Tuborg, Royal og Albani fra Fyn. Øl til Carlsberg findes i en lang række forskellige udgaver til de forskellige typer af Carlsberg. Heriblandt de super flotte Carlsberg Wave glas, men også glas lavet til de mørke Jacobsen øl. Desuden kan du på Drinkworld.dk finde det klassiske Carlsberg glas med guldkant, og du kan få de imponerende store Carlsberg Brewmaster glas i udgaver på både 30 og 50 cl.

Men der findes også et imponerende udvalg af ølglas med logo fra udenlandske ølproducenter. Dette både fra verdenskendte øl som det irske Guinness, hvor glasset er designet til smukke mørke farve, og det tunge skum, fra belgiske Leffe, hvor den gyldne farve kommer til sin ret, fra tyske Erdinger, hvor du kan få de smukke Erdinger Weissbier glas til en halv liter øl og fra Hoegaarden, der lavet de store massive glas, som mange kender fra diverse barer. Men du kan også få ølglas fra række mindre kendte mærker.

Generelt er DrinkWorld.dk stedet at købet alt udstyr til din bar. Blandt andet kan du starte din bartenderkarriere med et bartendersæt, der indeholder de basale ting. DrinkWorld.dk har flere muligheder. Men webshoppen indeholder også masser af andre produkter, som du skal bruge, når du holder fest.

About The Author

Related Posts