En god måde at gøre ens hjem personligt, det er via indretning. Ens indretning i hjemmet kan fortælle andre lidt om, hvem det er, at der bor i huset. Som fx hvilken stil det er, at personerne i hjemmet har, om de går op i mærkevarer, om de er et familiemenneske fx hvis der er legetøj eller mange personlige billeder, om der er nogen i huset, der kan lide at læse samt mange andre ting, der kan fortælle andre lidt om personerne i huset.

Designkataloget blev stiftet i 2014. Deres passion er at tilføre det danske markedet noget specielt indenfor interiør. Hos dem finder du kun produkter, som de selv har haft testet. Dermed er du sikret, at de produkter som du køber, er af god kvalitet.

En af de serier som du finder hos Designkataloget, det er Sej design

Sej Design har produkter, der er lavet af miljøvenlig gummi. På trods af at deres produkter er lavet af gummi, så udstråler de god kvalitet, samt ser stilet og eksklusive ud. Nogen ting der er lavet af gummi, de kan godt have en gummilugt, men den gummilugt har produkterne fra Sej Design ikke på trods af, at de er lavet af gummi. Du finder blandt andet bakker, skåle, dækservietter og æggebægere samt meget andet. Du kan finde alt det, som du skal bruge for at dække et pænt og stilet middagsbord til, når du fx får gæster på besøg. Ved at bruge Sej design, der kan du gøre et middagsbord personligt og stilet på samme tid.

Hvis du køber for over 399kr. så opnår du gratis fragt. Hvis du bestiller inden kl. 17.00, så bliver dine varer sendt af sted samme dag, som de er blevet bestilt. Hos Designkataloget er deres topprioritet at yde en god kundeservice. Derfor kan du altid kontakte dem på mail, hvis du har nogen spørgsmål.

About The Author