Er du også vild med at blande den rå fabriksstil med den romantiske hvide stil? Så er du helt sikkert vild med rustikke krukker. Denne type krukker er ofte helt unikke i deres look, farve, mønster og størrelse. Hos Fru Nips har de et smukt udvalg af rustikke krukker og ligesom dig er de vilde med at blande forskellige stilarter, for et personligt og kreativt udtryk i hjemmet. Rustikke krukker vil overordnet give dit hjem, terrasse, altan, eller andet et råt og naturligt look.

Se udvalget af rustikke krukker

Hvis du vil pryde hjemmet med rustikke krukker, så bør du gå på opdagelse i Hos Fru Nips’ skønne udvalg. Selvom rustikke krukker generelt har et råt look, kan du altså finde lidt forskellige udtryk hos dem, som passer til forskellige stile. Du kan både finde lerkrukker i forskellige farver, cementkrukker med riller, jernpotter, keramikkrukker, og glaskrukker. Nogle af krukkerne er lavet i frostsikker cement, så du kan roligt have dem til at pynte udendørs, hele året rundt. Lad krukkerne pynte i vindueskarmen, på kommoden, eller de større som statement pieces på gulvet, med smukke blomster eller planter i. De mindre krukker kan også bruges til opbevaring af blyanter og kuglepenne, pensler, eller hvad du ellers mangler opbevaring til.

Lad dig inspirere

Du kan ikke undgå at blive inspireret, når du besøger Hos Fru Nips. Der er fyldt til renden med smukke og dekorative nipsting og møbler. Udover de rustikke krukker kan du også finde lanterne, spejle, lamper, vaser og meget mere. Der er vintage brugskunst, men du kan også finde udvalgte kvalitetsmærker som Chic Antique og Ib Laursen. Lad dig betage at det store udvalg – du falder garanteret over noget, du ikke kan undvære.

About The Author