Hvem siger at professionelle hårprodukter behøver at koste en formue? Du har måske prøvet at sidde i frisørstolen og blive fristet af de professionelle hårprodukter, frisøren præsenterer dig for – lige indtil du hører prisen. For en shampoo, hårmaske og balsam kan snildt løbe oppe i en pris, der når op over de 1000 kroner. Køber du derimod dine professionelle hårprodukter online, er der mange penge at spare. Flere og flere onlinebaserede brands tilbyder produkter med præcis de samme ingredienser, der benyttes af store brands som Kérastase og Moroccanoil, til en langt billigere pris. Her kan det være en god idé at vælge nordiske brands, der producerer produkterne tæt på, så du ikke skal betale for den transportpris, der typisk pålægges de internationale hårproduktmærkers produktpriser.

Frisørprodukter designet til skandinavisk hår

Udover at det altid er en god idé at investere i produkter, der er skabt i Norden, af miljømæssige hensyn, kan du også være sikker på, at et stort udvalg af produkterne er udviklet til skandinaviske hårtyper. Mange af os døjer med tørt hår grundet de kolde temperaturer, der præger store dele af året. Samtidig har mange i Skandinavien fint og tyndt hår, der tenderer til at blive fedtet i hovedbunden. De nordiske hårproduktbrands har det derfor som et stort fokus at udvikle produkter, der løser og forebygger disse områder ved at rense og samtidig fugte de enkelte hårstrå i dybden.

Det kan i denne forbindelse været en god idé at blande de enkelte produkter, så man kan målrette plejen, hvis du eksempelvis har en kombineret hårtype. Mange oplever måske at have fedtet hovedbund og tørre længder. Derfor giver det god mening at bruge en rensende shampoo i hovedbunden og en ekstra plejende maske i hårlængderne. På den måde kan man skabe et professionelt salonresultat, der gavner håret på sigt.

About The Author