Står du foran en renovering af dit badeværelse, så kan du godt begynde at glæde dig til det færdige resultat, fordi badeværelset er et af de rum, vi benytter allermest. Men der kan være langt fra det gode badeværelse til det perfekte badeværelse, og vi kommer derfor med råd til, hvordan du kan optimere dit badeværelse.

Tænk godt over vasken

Selvom vasken umiddelbart ikke synes at have nogen stor betydning, så bliver du rigtig træt af det, hvis armaturet ikke virker ordentligt, og du skal bøje dig ekstra langt ned, fordi vasken ikke sidder rigtigt. Vask til badeværelse bør du derfor undersøge markedet grundigt for, så du får en løsning, der passer til dine behov for højde og skabsplads. Nogle vælger endda at installere to vaske, hvis det er husets eneste badeværelse.

Gulvvarme eller ej?

Gulvvarme er uden tvivl lækkert, men det er også dyrt, og du bør derfor kun installere gulvvarme, hvis du gerne vil have gjort i hele hjemmet. Der kan nemlig være en del at spare per kvadratmeter så. Men det er en investering, du grundigt bør overveje, fordi den er meget stor. Der findes dog ikke noget så dejligt som at træde ud på et blødt håndklæde på en varm fliseoverflade.

Husk at vandet skal kunne løbe ud

De fleste badeværelser nu om dage laves med en vis hældning, så vandet kan løbe ud af risten – og det skal du også sikre dig, hvis du ikke vil bruge lang tid efter hvert bad på at stå med skraberen og feje vand ned i afløbet.

About The Author