Er du træt af at risikere at skade frontspoileren, eller bakse med en trailer lem der er alt for stejl til at læsse bilen når du skal afsted på banen i weekenden så overvej RR-TR-8 Race trailer ramper, der gør jobbet en del nemmere.

Brug to trailer ramper til at skabe en lavere vinkel der passer til bilen, og undgå at skade undervognen når du kører den op på traileren. Trailer ramperne er lavet til at reducere tilkørselsvinklen helt ned til 8,4°.

RT-TR-8 trailer ramper kan også bruges når bilen skal vejes.

Spar tid ved vægten


At finde donkraften frem for at få bilen vejet kan både være tidskrævende og besværligt. Bliver det ikke gjort rigtigt er det også farligt og kan forvolde stor skade på bilen.

Med de særligt udviklede vægt ramper har du ikke brug for donkraften, du placerer blot en rampe ved hvert hjul, for herefter at kunne køre direkte op på vægten.

Ramperne er lavet af et specielt letvægtsmateriale der gør dem utroligt nemme at flytte på. Underlaget er skabt i en patenteret process der gør dem slidsikre og uimodtagelige over for væsker og andet snavs.

Selvom ramperne har lav vægt, så kan de hver især klare en belastning på 700 kg. Hvilket gør at du med 4, hurtigt og nemt kan placere en bil op på 2800 kg på vægten.

Find flere ramper hos Motorsportshop.dk

Hos Mortorsportshop.dk finder du disse innovative trailer ramper til en konkurrencedygtig pris.

Derudover finder du også et stort udvalg af ramper til gennemkørsel, udstilling, service og meget mere.

Brug dem privat i værkstedet, eller på banen efter behov. Du kan få forskellige størrelser der passer til forskellige dækbredder og vægtklasser.

Motorsportshop.dk har et stort udvalg af varer til både bil, værksted og kører.

About The Author

Related Posts