Perlestave er eminente til dig, som elsker at lave øreringe. Ønsker du at få lidt mere længde på de øreringe, du skaber på en fin og elegant måde, så er perlestave en rigtig god løsning. Find de flotte perlestave på Amaidas hjemmeside.

Få længde på

Som sagt er perlestave en elegant og nem løsning til at lave lange øreringe. Du sætter simpelthen bare de perler og fine små kreationer, du vil have, på perlestavene og vedhæfter enden selve ørestykket. På den måde kan du få skabt lange øreringe, som falder flot og fører opmærksomhed mod halsen. Du kan også få flere perler på og skabe større og vildere kreationer en med normale øreringe. Kun fantasien sætter grænser for hvilke smukke kreationer, du kan lave med perlestave.

Perler i alle afskygninger

Hos Amaida finder du alt hvad du skal bruge oven i de fine perlestave i sølv og guld. I vores sortiment finder du alt fra Swarovski perler til keramikperler og alt derimellem. Du finder naturligvis også øreringe, værktøj til at bøje stavene samt et væld af fine små smykkevedhæng, der kan pynte på dine perlestave. Perlestavene findes naturligvis i flere forskellige længder og typer, så du kan skabe lige præcis det, du har i tankerne.

Skab smykker allerede i dag

Smykker er en fantastisk måde at være i nuet samtidig med at man hygger sig og skaber noget. Det kan gøres i fællesskab eller alene, og lige meget hvad, så er det utroligt givende at sidde og skabe fine smykker. Tag et kig i Amaidas online sortiment allerede i dag og find alt det, du har brug for til at få skabt lige præcis det, du drømmer om.

About The Author