Sko skal helst, udover at være komfortabel og rare at gå i, sende et signal til omverdenen om, hvem man er, hvor man kommer fra, og hvad man går op i. De helt rigtige sneaks er de, der får dine venner og forbipasserende til at nikke anerkendende, når du kommer gående – og det er ikke altid lige let at finde netop de statement sko, som både har attitude, sjæl, og den helt rigtige pasform.

 

Det amerikanske mærke DC Shoes har eksisteret siden 1994 og har således mere end tyve år på bagen – og masser af street cred! DC Shoes blev grundlagt i Californien – nærmere betegnet Carlsbad (måke et af de mest trendy områder på den amerikanske vestkyst) af Damon Way og Ken Block. DC stod oprindeligt for Droors Clothing. Siden hen er brandet købt op af street & beach wear klassikeren Quicksilver – et mærke, som de fleste skatere og surf entusiaster vil nikker genkendende til – og har nu base i Huntington Beach, også Californien. Da brandet ikke længere har forbindelse til Droors, ændrede det navn til DC Shoes ved denne anledning, og har heddet sådan siden.

 

DC Shoes er et skate brand, med alt hvad dertil hører af coolness. Blandt sneaks er DC Shoes snildt den frækkeste dreng i klassen – med sin laid back attitude og tongue in cheek smartness. De bløde, solide sko fra DC Shoes er ikke alene utroligt komfortable – de støtter også foden, som enhver kvalitets skater-sko bør. De har det afslappede, klassiske street wear look og udstråler samtidig høj standard og kvalitetsbevidsthed. Et par DC Shoes kan du har i mange år – de er lavet til at blive brugt til hverdag, og til at modstå almindeligt slid uden at du skal bruge for megen tid og energi på at passe og pleje dem. Med andre ord: DC Shoes er sko til den travle, hippe og action pakkede livsstil, som kendetegner unge, som holder af street life og en tilværelse med fart over feltet.

 

Designet er holdt helt klassisk, med enkelte twists i form af en frisk farve her eller et iøjnefaldende art print der. Det samme gør sig gældende for alle de øvrige produkter i DCs varekatalog – der produceres nemlig ikke udelukkende sko. Også T-shirts, sweat shirts, hoodies, caps og tank tops er med i sortimentet på Paragraffen.dk. Alt tøj, sko og accessories fra DC Shoes kan mixes og matches på kryds og tværs – resultatet er uundgåeligt cool!

 

About The Author