Når man skal have nyt spisebord er der mange faktorer man skal gøre sig overvejelser om. For det første skal man selvfølgelig beslutte sig for størrelsen af bordet. Er man en familie på fire personer, er det eksempelvis smart at anskaffe et spisebord hvor der kan sidde mindst seks, så man også har plads til gæster. Er man derimod kun en eller to i husstanden, kan et spisebord med plads til fire måske være stort nok.

Dernæst skal man selvfølgelig beslutte sig for hvilken type af spisebord man ønsker. Skal det være et massivt egetræsbord? skal det være et spisebord designet i glas og stål? eller noget helt tredje? Når man skal beslutte sig for typen af spisebord er der også forskellige faktorer man bør tage højde for. Eksempelvis er et spisebord af glas måske ikke et godt valg hvis man har små børn i familien. Omvendt bryder man sig måske ikke om at skulle passe for meget på bordet i forhold til pletter fra mad, og så skal man måske lige tænke sig om en ekstra gang inden man vælger et råt egetræsbord. I bund og grund handler det meget om smag og behag, når der skal vælges spisebord, men det er en stor fordel at tænke det praktiske og hverdagen ind i valget også, så man får et spisebord, der passer til ens liv. De fleste af os sidder trods alt ved vores spisebord hver eneste dag. Det er ofte en fordel at vælge et spisebord i et enkelt og tidsløst design og af en god kvalitet, da man på den måde kan have glæde af det i mange år.

Hos Livinginstyle.dk finder man et fint udvalg af spiseborde i forskellige enkle designs, hvor der virkelig er lagt vægt på kvalitet og holdbarhed. Bordene er fremstillet af enten mahogni, teak eller genbrugsteak – alle kvalitetstræsorter, som har en utrolig lang holdbarhed. 

About The Author